Punt divers

Mor atropellat pel seu propi cotxe

Dues persones han mort en dos accidents de trànsit a les carreteres catalanes que van tenir lloc ahir a la nit, segons que han informat Bombers de la Generalitat.

El primer sinistre va tenir lloc poc abans de les nou del vespre, quan un home de prop de 50 anys va perdre la vida al municipi de la Figuera, al Priorat, en un accident en el qual només es va veure implicat el seu vehicle. Va  morir atropellat pel seu cotxe en desfrenar-se després d'haver-lo aparcat al quilòmetre 5 de la carretera T-730 del municipi. La víctima, Jorge S. R., de nacionalitat espanyola, havia baixat del vehicle quan li va passar per sobre perquè no estava ben frenat.

El segon accident va tenir lloc a Girona cap a la mitjanit, a la carretera de Verges a Garrigoles, on va bolcar un turisme provocant la mort del conductor.

En aquest últim accident, al cotxe hi viatjaven dues persones més: una d'elles va quedar ferida lleu i l'altra va sortir il·lesa del vehicle, segons les mateixes fonts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.