Successos

L'homicida d'Olot acabava de ser acomiadat de la constructora i no va poder cobrar un taló

Fonts sindicals expliquen que l'acomiadament i la situació econòmica podrien haver derivat en la “bogeria” de l'agressor

Pere Puig havia estat recentment de baixa

El presumpte autor del múltiple crim d'Olot acabava de ser acomiadat de la constructora Tubert, segons han apuntat fonts sindicals, que han afegit que l'home, de 57 anys, va anar també a l'entitat bancària per cobrar un taló que li devien i no va cobrar-lo.

Segons les mateixes fonts, l'acomiadament i la situació econòmica del detingut podrien haver desencadenat la “bogeria”. A més, han explicat que Pere Puig Puntí feia poc havia estat de baixa.

Un conegut del constructor mort també ha explicat aquest matí, poc després de produir-se el crim, que el propietari de la constructora li havia comentat que pensava acomiadar l'agressor al gener, juntament amb altres treballadors, perquè no cobrava algunes obres i tenia problemes econòmics.

Alhora, un conegut del presumpte assassí ha assegurat que a l'empresa no li pagaven el sou corresponent.

Pere Puig Puntí, de 57 anys, vivia amb el seu pare, que tenia problemes de salut, en una casa al poble de Sant Esteve de'n Bas, tot i que tenia poca relació amb els veïns del municipi i era un home molt solitari.

El presumpte assassí, aficionat a la caça, va cometre els crims pel que sembla amb una escopeta o rifle de caça, segons testimonis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.