Successos

Detenen un home en un control policial amb 42 càpsules d'haixix a l'estómac

L'home és veí de Figueres i ja ha ingressat a la presó

Van ser detingudes dues persones més d'Olot i Masies de Voltregà

Els Mossos d'Esquadra han detingut en un control de seguretat ciutadana a la C-17, a l'altura del municipi de Seva, a un veí de Figueres que va confessar portar a l'estómac 42 càpsules d'haixix i que en portava 38 més al cotxe en què viatjava.

Segons que han informat avui els Mossos, amb el portador de la droga, que ha ingressat ja a la presó per ordre judicial, viatjaven dues persones més que també han estat detingudes.

Els fets van tenir lloc la matinada del passat 17 de gener, quan en un control a Seva (Osona) una patrulla dels Mossos d'Esquadra va detenir un vehicle amb tres ocupants.

En acostar-se, un dels agents va observar com la persona que ocupava el seient del darrere de l'acompanyant feia un moviment com si intentés amagar alguna cosa, per la qual cosa es va procedir al registre del cotxe.

La policia autonòmica va localitzar llavors sota el seient davanter de l'acompanyant una bossa de plàstic blanca que contenia 38 càpsules d'haixix.

Els tres ocupants del vehicle van quedar detinguts i un d'ells, de 53 anys, va confessar que, a més de la droga trobada, transportava 42 càpsules més a l'interior del seu cos, amb un pes de 473 grams, que va expulsar a la comissaria de Vic (Osona).

El detingut, que no té antecedents policials, estava acompanyat per un altre jove de 28 anys i domiciliat a les Masies de Voltregà (Osona), i un veí d'Olot (Garrotxa) de 31 anys, l'únic dels tres que comptava amb fitxa policial per un delicte contra la salut pública i apropiació indeguda de vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.