Successos

vilalba dels arcs

Troben un home mort durant l'extinció d'un incendi agrícola

Els Bombers de la Generalitat van localitzar ahir al vespre, durant l'extinció d'un incendi de vegetació agrícola a Vilalba dels Arcs, el cos sense vida d'un home de 81 anys. Segons els primers indicis, la víctima hauria mort per causes naturals mentre feia una crema controlada de vegetació, i després hauria quedat encerclat pel foc.

El foc, pel qual es va donar l'alerta passades les sis de la tarda, va quedar totalment extingit abans de les nou, després de la intervenció de dues dotacions.

Un altre incendi, forestal

Més feina va donar un altre incendi, en aquest cas de vegetació forestal, que va cremar fins a set hectàrees al mateix terme de Vilalba. Es va originar al barranc de Barball i va requerir la intervenció d'una quinzena de dotacions terrestres. No va ser necessari fer cap desallotjament i va entrar en fase de control a quarts de nou, però els bombers tenien previst continuar treballant per extingir-lo.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.