Successos

trànsit

Detingut per circular a 197 km/h per la C-35, a Vidreres

L'acusat és un veí de Barcelona de 43 anys

Va ser interceptat en un tram de la via on la velocitat màxima és 100 km/h

Arrestat a Sant Julià de Ramis un conductor begut, drogat i sense carnet

Els Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Sant Feliu de Guíxols van imputar el 3 de maig a un veí de Barcelona, de 43 anys i de nacionalitat espanyola, un presumpte delicte contra la seguretat viària. Els efectius van interceptar l'acusat en un control de velocitat que havien establert a la carretera C-35, dins del terme municipal de Vidreres. Pels volts de les quatre de la tarda, van detectar un vehicle que circulava a 197 quilòmetres per hora, en un tram on el límit màxim permès és de 100 km/h. L'infractor anava al volant d'un BMW, de color negre. Un cop els agents van haver aturat l'automòbil, van identificar el conductor, que va donar negatiu en la prova d'alcoholèmia. L'home va quedar citat per comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Arrestat per tres delictes

També en matèria de trànsit, els Mossos van detenir dos dies després a Sant Julià de Ramis un jove de 29 anys, d'origen francès, per tres delictes contra la seguretat viària: un per circular sota els efectes de l'alcohol, un altre perquè va donar positiu en el consum d'estupefaents i un tercer perquè conduïa sense haver obtingut mai el carnet. Van parar el noi en un dispositiu a l'N-II muntat en un punt dins la zona urbana i, durant el control, van observar que el conductor mostrava signes evidents de trobar-se sota la influència d'alguna substància.

En la prova d'alcoholèmia, va marcar positiu per un escàs marge i en el test de detecció de drogues es va comprovar que havia consumit cànnabis. El jove va quedar arrestat i, 24 hores més tard, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que va dictar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

El mateix dia 5 de maig, membres de l'àrea de trànsit de Figueres també van imputar a un veí de Vilafant, de 30 anys i de nacionalitat espanyola, un delicte de conducció en estat etílic. L'home anava al volant d'un tot terreny quan va col·lidir contra dos turismes que estaven estacionats en un carrer de la població. Malgrat la topada, va resultar il·lès. En la prova d'alcoholèmia que els efectius li van practicar, però, va donar 1,26 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, una taxa cinc vegades superior al límit màxim permès.

LA XIFRA

30
anys
té un veí de Vilafant que va quintuplicar la taxa màxima d'alcohol permesa. Va xocar contra dos turismes.

LES DATES

03.05.13
Van imputar un delicte contra la seguretat viària a un veí de Barcelona. Està citat als jutjats de Santa Coloma.
05.05.13
Un jove francès
va ser detingut al volant d'un cotxe, tot i que mai havia obtingut el permís de circulació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.