Successos

Un incendi en Torrent obliga a desallotjar 15 famílies d'una urbanització

Cinc hores després de l'inici no havien actuat els mitjans aeris d'extinció

Afecta arbrat i matolls de les urbanitzacions “Cims de Calicanto” i “Entrepins”

Un incendi forestal originat en un punt pròxim a les urbanitzacions dels “Cims de Calicanto” situat entre els termes municipàls de Torrent i Godelleta, continua actiu després de cinc hores i sense que els mitjans aeris hagen aparegut per a la seua extinció —al menys en el moment de realitzar la redacció d'aquesta notícia—.

El Centre de Coordinació d'Emergències ha rebut una telefonada que alertava del foc al voltant de les 12 del migdia i ha mobilitzat en primera instància, dues brigades, dues autobombes i personal del Consorci de Bombers, que han resultat a totes llums insuficients perquè, a les cinc hores d'iniciat, un núvol dens de fum cobria aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Al poc de temps s'han incorporat quatre brigades més i han començat a intervenir els mitjans aeris passades les cinc hores i mitja d'iniciat.

La magnitud del sinistre ha obligat a desallotjar 15 famílies de les urbanitzacions “Cims de Calicanto” i “Entrepins” a fi de previndre mals majors i fonamentalment, per la proximitat d'algunes de les vivendes a la zona on s'ha originat el foc que afecta principalment arbrat i matolls, segons han indicat des del centre d'emergències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia