Successos

Continua sense extingir l'incendi de Torrent de l'Horta

El nombre de desallotjat augmenta exponencialment

Dues residències d'ancians han estat reallotjades al pavelló poliesportiu del Vedat

Encara es troba incontrolat l'incen declarat hui dimarts als cims de Calicanto a es 12 del migdia, malgrat l'existència d'efectius terrestres i aeris que malden per sofocar-lo.

A les set hores de donada la veu l'alarma al Centre d'Emergències de la Generalitat Valenciana, continuaven treballant 11 mitjans aeris en Calicanto (5 Helicopters i 3 AT), junt amb dotacions de bombers de Xiva, Torrent, Paterna i Moncada i els serveis de Protecció Civil de Torrent.

L'incendi s'ha produït en la zona dels Cims de Calicanto i per prevenció s'han realitzat algunes evacuacions a les urbanitzacions més pròximes, algunes de les quals afecten a dos residències d'ancians que es troben ubicant-los al pavelló esportiu d'El Vedat.

Els residents en la zona denuncien la manca de sensibilitat del govern valencià que ha trigat més de cinc hores en remetre mitjans aeris, cosa que ha provocat l'extensió de les dimensions d'aquest primer incendi de la temporada.

Des de la ciutat més gran de la comarca de l'Horta es divisa a hores d'ara (set de la vesprada) la columna de fum que entela el cel i provoca alarma en la localitat.

Ha estat alertada també la secció de Creu Roja local per si fos necessària la seua intervenció. Els veïns de Calicanti han infectat les xarxes socials amb imatges espectaculars de l'incendi que s'acosta perillosament a alguns indrets habitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia