Successos

Fiscalia investiga la presumpta agressió d'una menor a una altra enregistrada en vídeo

Els fets van tindre lloc a Gandia i la víctima es recupera de les ferides

Fonts policials asseguren que l'agressió va ser “brutal i amb una violència impressionant”

La Fiscalia de Menors investiga la presumpta agressió d'una menor de 14 anys a una altra de la mateixa edat a Gandia (la Safor), després de mantenir una discussió, un fet que, segons fonts de la policia espanyola en la ciutat, es va produir d'una forma “brutal i amb una violència impressionant”, segons es desprèn d'un vídeo enregistrat per un tercer menor. La víctima s'està recuperant de les ferides.

Els fets succeïen quan la presumpta agressora va iniciar una discussió amb la víctima, a la qual va retraure la seua actitud enfront d'una tercera companya. La baralla es va tornar en “una agressió brutal, una violència impressionant i un sadisme que no és propi d'una xica de 14 anys”, segons les mateixes fonts. En les imatges, segons aquesta font, es pot veure com l'agressora va obligar a agenollar-se a la seua víctima i es va acarnissar amb ella amb manotades, bufetades, puntades en la cara i tot tipus de vexacions, fins que una dona va veure el que ocorria i va avisar immediatament als agents. Els policies van traslladar a la víctima a l'hospital i van detindre a la presumpta agressora. Les menors suposadament es coneixien encara que no anaven a classe al mateix institut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia