Successos

Troben dos morts en un pis a Premià de Mar

Es tracta d'una parella de gent gran que presentaven signes de violència

Està sota secret de sumari i els Mossos no descarten cap hipòtesi

El carrer Mossèn Jacint Verdaguer de Premià de Mar es va llevar ahir commocionat. I és que dos dels seus veïns –una parella de gent gran– van ser trobats morts ahir al matí al pis on vivien del mateix carrer, al bloc número 18. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, va ser cap a les set del matí quan els agents de la comissaria de Premià de Mar van rebre un avís en què s'informava que a l'interior d'un pis hi hauria dues persones mortes. Quan es van desplaçar fins al lloc dels fets van trobar els cossos sense vida de la parella, un home i una dona, “amb signes de violència”. L'àrea d'investigació criminal de la regió policial metropolitana nord es va fer càrrec ahir mateix de la investigació, que està sota secret de sumari decretat per un jutjat de Mataró, per tal que es puguin esclarir els fets. Tot i això, fonts properes a la investigació haurien afirmat que no es descarta cap hipòtesi. “Tot i que no és la primera opció, no es pot descartar la violència de gènere”, haurien manifestat les mateixes fonts, que sí que van confirmar que la dona tenia 72 anys i l'home, 74. Durant tot el matí l'immoble on vivien les víctimes va ser un constant anar i venir d'agents dels Mossos, i no hauria estat fins cap a tres quarts d'una del migdia que se'n van treure els cossos sense vida de la parella.

“Eren bones persones”

Com en la majoria d'aquest tipus de casos, els veïns de l'entorn es mostraven estupefactes en conèixer la notícia. “Eren bones persones, i tot i que eren sordmuts, jo a vegades feia fins i tot alguna broma amb el marit”, va explicar Antonio Marín, que viu al mateix bloc de pisos que les dues víctimes. Segons aquest testimoni, el pis on vivia la parella morta seria el quart segona. “Que jo sàpiga, ell era sastre i ahir mateix a la tarda [per abans-d'ahir] hi vaig estar parlant”, va comentar Marín, que va assegurar que “tot i ser una persona gran no se'l veia malament de salut”. El mateix veí va explicar que, tot i que la parella vivia sola, “la família els venia a veure sempre”. Marín, que fa uns quinze anys que viu al bloc, també va comentar que la parella “feia vida normal”. “De tant en tant sortien a comprar com tothom”, va comentar el veí. En aquest sentit, Marín va explicar que durant la nit anterior a l'aparició dels cossos no hauria sentit res d'estrany a l'interior de l'immoble. “Jo visc als baixos de l'edifici i ells vivien al quart pis, però que jo sàpiga la nit ha estat tranquil·la”, va manifestar el veí, que va lamentar el fet “que passin coses com aquesta”.

Altres veïns de la zona també van mostrar la seva estupefacció pels fets ocorreguts. “Els coneixem de tota la vida i eren un matrimoni d'allò més normal”, va manifestar una veïna, que va assegurar que la dona hauria treballat feia molts anys com a treballadora de la neteja per al mateix Ajuntament de Premià de Mar. Altres testimonis van assegurar que els cossos sense vida de la parella podrien haver estat trobats pel seu gendre, quan a les set del matí hi hauria anat a portar els néts de la parella difunta. D'altres fonts, fins i tot haurien afirmat que la
família no hauria tingut notícies de la parella des del dilluns. Aquestes mateixes fonts també haurien explicat que, presumptament, el gendre hauria trobat els cadàvers al passadís del seu domicili amb ferides d'arma blanca. Ara l'autòpsia haurà
de determinar les causes de com i quan es van produir les morts. El bloc de pisos on van ocórrer els fets es troba en ple centre de Premià de Mar, just a pocs metres de la Gran Via i a poca distància de l'ajuntament i la parròquia de Sant Cristòfol.

LA XIFRA

7
del matí d'ahir
seria quan els Mossos d'Esquadra haurien rebut l'avís que hi havia dues persones mortes.

LA FRASE

Eren unes bones persones, i jo a vegades feia fins i tot alguna broma amb el marit
Antonio Marín
veí de l'immoble on es van trobar els cossos sense vida


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia