Successos

Deu detinguts per la brutal pallissa a un jove a Malgrat

Els fets van succeir la matinada del 22 de novembre a la sortida d'una discoteca del municipi

El noi, de Montcada i Reixac, continua hospitalitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir deu joves que, suposadament, van agredir un altre noi la matinada del 22 de novembre a la sortida d'una discoteca de Malgrat de Mar, segons va informar la policia catalana. Vuit dels detinguts són de Granollers i van ser arrestats en una primera batuda. Dos més van ser detinguts ahir a la tarda però no ha transcendit ni l'edat, ni d'on son.

Pallissa

Els fets, segons diferents fonts consultades, van succeir cap a les cinc de la matinada a la sortida de la sala de ball Tropicana, al passeig marítim de la població. Les mateixes fonts van detallar que la víctima de la pallissa és un jove de 20 anys de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) que, juntament amb un amic seu, es va veure implicat en una baralla i que va rebre, entre d'altres, un cop molt fort a la base del crani.

A les sis del matí, agents de la policia local de Malgrat van rebre l'avís que hi havia hagut un enfrontament entre joves a les portes de l'establiment i es van posar en contacte amb els Mossos, que hi van desplaçar diverses patrulles. Quan hi van arribar, van trobar-hi dos nois, un ferit de gravetat i l'altre amb contusions lleus a la boca. Aquest últim va ser l'encarregat de relatar els fets a la policia, assenyalant que el seu company havia estat apallissat per diverses persones sense que hagués intervingut en la baralla. El jove va ser traslladat urgentment a l'hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, on ahir fonts mèdiques van confirmar el seu estat. “Està estable dins la gravetat”, van precisar.

Per la seva part, fonts dels Mossos van destacar a aquest diari que la investigació sobre les causes que van provocar la baralla i la posterior agressió al jove de Montcada i Reixac continuen obertes i s'estudien diferents hipòtesis.

Els detinguts tenen edats compreses entre els 19 i els 22 anys, tots tenen nacionalitat espanyola i estan acusats d'un delicte de lesions. Estava previst ahir que en poques hores passessin a disposició judicial, segons l'últim comunicat elaborat per l'oficina dels Mossos.

LA XIFRA

20
anys
són els que té el jove agredit a Malgrat de Mar, que actualment està hospitalitzat en estat crític però estable.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia