Successos

Les càmeres de Platja d'Aro cacen 2 lladres ‘teletubbies'

Volien robar amb manyagues un home que es va escamnar perquè dies abans l'havien robat a Esplugues

Les càmeres de seguretat dels carrers de Platja d'Aro i la perspicàcia d'un home que va ser prou llest per no va caure dos cops al mateix parany van propiciar diumenge la detenció de dues noies romaneses (Gabriela Radu i Loredana Dumitru), especialistes en els robatoris pel mètode teletubbie, anomenat així perquè, com els personatges del programa infantil, s'acosten a les víctimes en actitud amorosa i fent-los abraçades, no pas per afecte, evidentment, sinó per endur-se rellotges, joies, carteres...

Les dues lladres afectuoses es van acostar a un home que passejava per l'avinguda s'Agaró, però la casualitat va fer que la víctima que van triar feia tot just quatre dies que havia estat víctima de les lladres teletubbies a Esplugues de Llobregat, quan li van robar el rellotge per no haver guardat la distància de seguretat amb les lladres. A l'home, ja escamnat, li va semblar que una de les noies era la mateixa que l'havia robat a Esplugues i va poder desempallegar-se de les noies que l'assetjaven, i quan es van allunyar les va seguir i va veure que pujaven a un Opel Astra de color negre. Va anotar la matrícula i va trucar a la policia i els va facilitar el número. Ràpidament, la policia local va introduir la matrícula al sistema de càmeres de videovigilància de la població. Les càmeres –n'hi ha 23 d'instal·lades– van captar el pas del vehicle i, fent seguiment de la seva trajectòria, una patrulla de la policia local el va interceptar. Hi anaven quatre ocupants, dos homes i dues dones, tots amb un llarg currículum d'antecedents per robatoris. Les dues dones, Gabriela Radu (32 antecedents) i Loredana Dumitru (41 antecedents) van ser detingudes perquè tenien dues ordres de cerca i detenció. Dins del cotxe hi duien una gran quantitat de diners en efectiu de procedència sospitosa.

LA XIFRA

73
detencions
acumulen entre Gabriela Radu i Loredana Dumitru, les lladres ‘teletubbies' caçades a Plaja d'Aro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia