Detenen un camioner que va encalçar un cotxe aturat en un semàfor i va causar una mort, al Baix Penedès

Els Mossos van detenir ahir a la tarda un camioner de 51 anys de nacionalitat portuguesa, per un delicte d'homicidi imprudent, després que el vehicle que conduïa envestís per darrere un cotxe aturat en un semàfor i morís una passatgera del turisme.

L'accident va passar a la carretera N-340, en del terme municipal de Bellvei, al Baix Penedès. Segons les primeres investigacions dels mossos de trànsit, el turisme es va aturar davant d'un semàfor vermell i el camió que venia per darrere no va ser a temps de frenar i va encalçar el turisme. A conseqüència de la trompada, la passatgera que ocupava el seient del copilot va resultar ferida molt greument i va morir. El conductor del vehicle va patir ferides greus. Tenint en compte les circumstàncies de l'accident, i que no va marcar positiu ni en la prova de l'alcoholèmia ni en la prova de detecció de drogues, els Mossos van detenir el camioner acusat d'un delicte d'homicidi imprudent i un altre de danys. Dimarts també va ser detingut per imprudència greu el xofer de l'autocar que va bolcar a Bàscara, on va morir una noia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.