Successos

Artur Segarra nega davant el jutge haver mort David Bernat

Artur Segarra va comparèixer ahir davant el jutge encarregat d'investigar la mort de l'enginyer de l'Albi David Bernat. Després que la fiscalia tailandesa formalitzés càrrecs per assassinat i per una dotzena més de delictes contra Segarra, el presumpte assassí va negar ahir la seva relació amb el crim de David Bernat i amb el posterior esquarterament del cadàver.

Segarra, de 37 anys i únic detingut pel crim, va comparèixer descalç, emmanillat i vestit amb l'uniforme de pres davant un jutge del Tribunal Penal de Rachada, al nord de Bangkok. La vista va durar menys d'una hora i se li va informar que està acusat de dotze càrrecs, entre els quals hi ha assassinat, segrest, robatori, falsificació de documents i destrucció de proves. Segarra va dir que era “innocent” de tots els càrrecs presentats, una manifestació que té especial rellevància en cas de condemna, ja que a Tailàndia es commuta la cadena perpètua per la pena de mort en casos de delinqüents confessos. Durant la vista vinent, prevista per l'11 de juliol, l'acusació començarà a presentar proves i té previst cridar a declarar 70 testimonis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia