Successos

Troben mort un home de 82 anys desaparegut, a Tossa

Les primeres hipòtesis indiquen que la víctima va caure de manera accidental en una zona de roques de difícil accés, a la cala d'en Jeroni

El dispositiu de recerca havia començat dijous a la nit

Les tasques de recerca d'un veí de Tossa de Mar de 82 anys que s'estava intentant localitzar des de dijous a la nit van tenir ahir un fatídic desenllaç. L'home, Sebastià Garriga, va ser trobat sense vida en una zona de roques de difícil accés, a la cala d'en Jeroni, pertanyent al mateix terme municipal. Es tracta d'un indret amb penya-segats on, segons les primeres hipòtesis, tot fa pensar que la víctima va patir una caiguda accidental i es va precipitar daltabaix. Mentre sobrevolaven el perímetre amb helicòpter, els Bombers van albirar ahir a dos quarts de tres de la tarda el cadàver de l'home sobre una roca. Els equips d'emergències van procedir al rescat del cos i el van traslladar al camp de futbol, on hi havia els serveis funeraris.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la desaparició dijous, a tres quarts d'onze de la nit. Van donar l'alerta els familiars de Garriga, que van trobar estrany que aquella hora encara no estigués a casa, ja que hi acostumava a tornar pels volts de les set de la tarda. Es va muntar ràpidament un ampli dispositiu, en el qual van participar els Bombers, els Mossos, la policia local de Tossa i Salvament Marítim. Els efectius van resseguir inicialment la ruta que acostumava a fer l'home, que residia a la urbanització de Santa Maria de Llorell. Passant per camins de bosc anava caminant fins al nucli de Tossa, on solia freqüentar un bar de la població. Els rastrejos es van mantenir al llarg de tota la nit de dijous a divendres. De matinada es van inspeccionar camins i diversos ramals, i a primera hora es va ampliar la recerca per aire i mar, on es va parlar amb diversos pescadors per si l'havien vist. S'havia examinat a fons, a més, l'entorn del mirador de Sant Jaume, la zona de punta Pola i la cala Llevadó. En l'operació es va activar l'helicòpter dels Mossos, el dels bombers, els equips de muntanya dels dos cossos, els especialistes del GRAE subaquàtic i una unitat canina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia