Successos

Successos

Dues detingudes pel robatori de joies en un domicili de Quart

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres de la setmana passada dues dones com a presumptes autores d'un robatori amb força en un habitatge de Quart. Les investigades tenen 20 i 24 anys, són de nacionalitat francesa i belga respectivament, i no els consta un domicili conegut. La policia sospita que van sostreure de l'immoble diverses joies, que han pogut ser recuperades.

Els agents van tenir coneixement del succés el 19 de juliol. Gràcies a la col·laboració ciutadana, la policia va poder saber que les responsables del delicte eren dues dones i també van descobrir que utilitzaven un vehicle de lloguer per desplaçar-se. A quarts de dotze del migdia del 20 de juliol, una patrulla va creuar-se amb l'automòbil sospitós, que circulava per la carretera C-63, en direcció a Vidreres. Li van fer un seguiment fins que el van aconseguir aturar al punt quilomètric 53 de la C-682, a Lloret de Mar.

Quan els agents van fer sortir les dues ocupants del cotxe, la conductora va llençar a terra un folre de plàstic amb joies d'or dins. Tot seguit, es va escorcollar el vehicle i s'hi van trobar embolcalls que contenien altres joies, i elles portaven ornaments amagats entre la roba. Les eines que presumiblement haurien utilitzat per cometre els saquejos estaven a l'interior de l'automòbil. Els efectius van comissar una escarpa, tisores, claus angleses, tornavisos i plàstics flexibles per obrir portes. Davant les evidències, els Mossos de la comissaria de Girona van arrestar-les per la seva vinculació amb el robatori de Quart. La investigació continua oberta per poder determinar la procedència de totes les joies localitzades, ja que tot fa pensar que algunes van ser sostretes en altres domicilis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia