Successos

Detinguts a Lloret dos holandesos que quasi degollen un noi amb una ampolla

La Policia Local de Lloret de Mar va detenir dimecres a la matinada dos turistes holandesos després que fessin un tall al coll amb una ampolla trencada a un altre jove holandès, sense que hi hagués cap disputa prèvia, mentre caminaven per la zona del passeig. Els fets van passar pels volts de les sis de la matinada, en una hora que els noctàmbuls que han passat la nit als locals d'oci van de retirada cap als seus hotels o aprofiten per deambular arran de mar.

La ràpida intervenció dels agents de la Policia Local va permetre una immediata assistència al ferit, que perdia molta sang, i el seu trasllat a l'hospital. I també van aconseguir interceptar els dos sospitosos abans que tinguessin temps de llençar l'ampolla trencada que havien fet servir en l'atac, que els va ser comissada.

Els policies eren tan a prop de l'escenari de l'atac perquè ja feia estona que recelaven de l'actitud dels dos agressors, de manera que els van sotmetre a una discreta vigilància. Això els va permetre veure com s'acostaven a la víctima, que caminava amb un company, i sense més ni més un d'ells li feia el tall al coll. En el moment de la detenció, els sospitosos van dir que s'havien defensat perquè havien tingut una batussa, versió que el testimoni dels agents desvirtua.

Els dos detinguts per un delicte de lesions van ser posats a disposició dels Mossos, que continuen les gestions d'investigació del cas. Els detinguts es van negar a declarar a la comissaria dels Mossos de Blanes i avui és previst que passin a disposició judicial i tindran opció de donar la seva versió davant del jutge. Abans de portar-los al jutjat, els mossos estan completant les diligències per poder tenir l'informe mèdic de l'abast de les lesions de la víctima i també prendre-li declaració a ell i a l'altre noi que va presenciar l'agressió. També s'investiga si va existir algun conflicte anterior a l'episodi de l'agressió que ajudés a entendre l'atac aparentment gratuït.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia