gastronomia
Nandu Jubany inaugura un restaurant a Singapur
El proper 18 d'octubre el cuiner osonenc Nandu Jubany inaugurarà el seu segon restaurant a Singapur, el Foc Sentosa. Situat arran de platja i amb capacitat per a 250 persones, “està inspirat en una guingueta de la Barceloneta”, explica el propietari de Can Jubany. La carta de Foc Sentosa es basa en amanides fresques, tapes per compartir, arrossos, marisc, peixos a la sal, suquets, sangries i combinats. “Volem consolidar l'aposta per transmetre la nostra cultura des de la gastronomia a Singapur, una de les ciutats més cosmopolites del món”, comenta Jubany.
L'estudi d'interiorisme i disseny gràfic La Granja s'ha encarregat de l'ambientació dels espais, amb elements de la cultura i la costa catalanes. El nou restaurant se suma a l'altre que Jubany ja té a Singapur: Foc. Inaugurat el 2014 i situat a Clarke Quay al 40th del Hong Kong Street, una de les zones més de moda d'aquest país del sud-est asiàtic, té capacitat per a 70 persones i ofereix una carta de tapes de Barcelona.