Badalona comença a tornar a la normalitat

Badalona ha començat a tornar a la normalitat a partir de primera hora del matí. Al centre de la ciutat la neu que hi havia acumulada als carrers s'ha anat fonent i a primera hora del matí només quedaven algunes fines plaques de gel, tot i que els sostres dels cotxes i les teulades dels habitatges encara conservaven un bon gruix de neu a mig matí. La situació a la part alta de la ciutat, més afectada per la neu, també es va anar normalitzant al llarg de la jornada.

Les brigades municipals van fer diverses sortides al llarg de la matinada per retirar alguns arbres caiguts i van arribar a distribuir fins a 23 tones de sal per facilitar els accessos a les vies més afectades per l'acumulació de neu.

Un total de set escoles públiques de primària van optar per no obrir les portes al matí per decisió de la direcció dels centres. Les escoles tancades van ser el CEIP Sant Jordi, a Pomar; el CEIP Planes i Casals, a Montigalà; el CEIP Pere de Tera, a Llefià; el CEIP Salvador Espriu, a Morera; el CEIP Artur Martorell, a Casagemes; i els CEIP Bufalà i Bufalà II.

La majoria d'instal·lacions esportives descobertes i camps de futbol que s'havien tancat dilluns a causa de la neu van tornar a obrir ahir a excepció de les pistes d'atletisme de Canyet, que dimarts van estar tot el dia tancades.

A Can Ruti els accessos van estar oberts des del matí, però a primeres hores encara hi havia un cert col·lapse circulatori a causa dels problemes de la jornada anterior. Per aquest motiu durant el matí les línies d'autobús fins al recinte sanitari van tenir dificultats per arribar-hi. Els dos accessos al centre hospitalari –la carretera de Can Ruti i la carretera de Canyet– estaven oberts des del matí. A la matinada de dilluns a dimarts, l'Ajuntament de Badalona, conjuntament amb Tusgsal, va prendre la decisió d'enviar quatre autobusos llançadora fins a Can Ruti per facilitar l'evacuació de pacients, familiars i treballadors que s'hi havien quedat atrapats. Només una seixantena de persones van fer servir aquest servei que els va traslladar fins al centre de la ciutat. La resta van optar per passar la nit al centre perquè no tenien garantit el trasllat cap als seus llocs d'origen des del centre de Badalona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La ronda de Dalt, una ferida que supura

Barcelona
Agustí Cortés
Bisbe de Sant Feliu de Llobregat

“Quan es va fer la partició, aquí no hi havia res que pogués ser un bisbat”

Barcelona
Oscar Palomino i Joan Hernàndez
Portaveus de Millorem Barcelona

“Si no tapen la ronda del Mig, farem talls quan torni el Barça”

Barcelona

“Per què no fan primer el tram més perjudicial per a la salut?”

Barcelona

“No volem una paret amb plantes”

Barcelona
GIRONA

Girona busca l’equilibri entre l’auge ciclista i els veïns

GIRONA
opinió

La ronda de Dalt i la ciutat construïda

Arquitecta en cap de l’Ajuntament de Barcelona
Olot

Recullen firmes per preservar l’únic espai verd del Montsacopa

Olot

El CCM diu que s’ha estalviat 2,11 milions d’electricitat des del 2021 pel sanejament d’aigües

Mataró