Societat

Més de 4.000 visitants a la nit de tapes d’Igualada

El mercat de la Masuca d’Igualada va ser el marc, dissabte passat, de la segona edició del Vademercat, la nit de tapes.

Organitzada per l’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies amb el suport municipal, la cita va aplegar més de 4.000 persones, que van fer unes 20.000 consumicions, entre les tapes que havien preparat paradistes del mercat i altres entitats i les begudes, que aquest any se servien a l’exterior per evitar les aglomeracions de l’any passat.

El president de Vadefoodies, Joan Fontanella, destaca la transversalitat del públic que va atraure, la qual cosa “demostra que la gent s’estima el mercat i té ganes d’esdeveniments d’aquest tipus, tinguin l’edat que tinguin”.

Entre les 150 tapes diferents que s’oferien a les parades del mercat igualadí, el jurat, format per Maria Senserrich, Madrona Vilanova, Joan Domènech i Joan Carol, va triar les dues millors. El premi per a la tapa més innovadora se’l va emportar La Botigueta pel bombó cruixent de botifarra i ceba, i el premi per a la tapa tradicional va ser per a la carnisseria Duran, amb la tapa Steak Duran, un tàrtar de vedella.

L’entitat ja prepara la tercera edició del festival de tendències gastronòmiques Vadefoodies, que mostrarà cuines d’arreu del món al recinte del Museu de la Pell d’Igualada els dies 16 i 17 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]