Infraestructures i serveis

El GEiEG inicia el pla de millora integral de les instal·lacions

L’entitat engega a partir d’aquest mes d’agost un projecte de renovació i modernització de les instal·lacions de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí comença avui un important pla de millora i ampliació de les instal·lacions de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç. El projecte inclou una desena d’actuacions en una aposta per fer un salt qualitatiu, que permetrà ampliar l’oferta actual de serveis i usos dels diferents espais i obrir noves oportunitats.

En aquest sentit, el president del GEiEG Francesc Cayuela assegura que “havíem de fer un pas endavant, modernitzant, reparant i ampliant les nostres instal·lacions i els serveis que oferim. És bàsic per mantenir tota l’activitat social i millorar l’atenció dels socis i sòcies actuals i dels que vindran, així com mantenir la dedicació a l’esport base i amateur”.

El president també reconeix que “igual que a la resta de clubs de Catalunya, la situació econòmica no és la més òptima però era el moment de fer una aposta clara decidida i fins i tot necessària, per mantenir i fins i tot fer créixer la massa social”. El pla de millores que s’inicien, inclou la construcció d’un nou camp de futbol de gespa artificial al complex del GEiEG de Palau i l’ampliació de la zona de llançaments ubicada a la mateixa instal·lació. Es farà una renovació integral de les dos sales de fitness de Sant Narcís i Sant Ponç i el gimnàs de Palau, destinat a les seccions, creant una nova estètica i funcionalitat dels espais, substituint tota la maquinària i materials de musculació per una de més moderna. També a Sant Narcís es condicionaran i arranjaran les pistes d’hoquei patins Thoro i d’handbol, sanejant, reparant i polint el terra i pintant les línies de joc. Finalment, a Sant Ponç es construiran dos noves pistes de pàdel i es renovaran quatre pistes de tennis substituint la superfície actual per una ràpida de característiques Green Set. Aquestes accions també s’acompanyaran d’una modernització dels serveis, augmentant la graella de serveis i reforçant la gestió tecnològica via online. “Alhora d’elaborar les actuacions que havíem de fer, hem valorat que les seccions puguin continuar fent esport en les millors condicions i els socis i sòcies que usen la resta de serveis, també disposin i gaudeixin de més i noves instal·lacions i més activitats” diu Cayuela.

En paral·lel a aquestes intervencions i durant aquest mes d’agost, també es realitzaran tasques de manteniment i neteja a la piscina coberta de 25 metres del Sant Ponç, treballs que posteriorment, al setembre també es faran a la piscina olímpica. Tot i que el gruix de les obres comença avui, fa mesos que la Comissió d’Instal·lacions està executant diverses actuacions, repintant els equipaments i col·locant nous tancaments que delimiten l’interior de les instal·lacions de Sant Ponç amb el riu Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona