Infraestructures

Wizz Air estudia portar més rutes a Girona

Aquesta setmana ha iniciat la ruta amb Kíev, i ja han venut 7.000 bitllets

La companyia Wizz Air ha tornat aquesta setmana a l'aeroport de Girona, dos anys després d'abandonar-hi les operacions. La filial ucraïnesa de l'aerolínia de baix cost va presentar ahir la nova ruta Girona-Kíev, que va començar a operar aquest dimarts i que tindrà una freqüència de tres vols setmanals –dimarts, dijous i dissabtes– durant aquesta temporada d'hivern. Segons la companyia, les perspectives són bones, perquè per ara ja han venut uns 7.000 bitllets, i per exemple el primer vol va assolir un 95% de l'ocupació.

En la presentació de la ruta, que es va fer ahir amb els representants d'Agi a la seu de la Generalitat, el cap de comunicació de Wizz Air Balazs Varro va explicar que l'aerolínia és la principal companyia de baix cost a l'Europa de l'est, amb 218 rutes en 26 països, moltes de les quals connecten amb l'Europa occidental. Segons Varro, Wizz Air és la companyia de més creixement a Europa, i enguany espera arribar als 11 milions de viatgers transportats. Pel que fa al seu retorn a Girona, el cap de desenvolupament Akos Bus va afirmar que, per ara, la política de la companyia és tenir bases només al centre i est d'Europa, però que estan estudiant obrir noves rutes des de les instal·lacions de Vilobí: “Tenim alguns vols en ment, tant per la proximitat amb Barcelona com per la potencialitat turística de la costa Brava.” Wizz Air rebrà 80.000 euros anuals d'Agi a través de contractes publicitaris, que podrien augmentar si s'incrementa l'oferta.

95
per cent d'ocupació
va tenir el primer vol de Kíev a Girona el dimarts. Van ser 172 viatgers de 180 seients disponibles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA