Societat

Més de 200 nens de Reus prenen part al ‘Conviu l’estiu’

Amb la participació de 220 infants, les activitats socioeducatives Conviu l’estiu es van acabar divendres a la capital del Baix Camp. Aquesta xifra de participants s’ha repartit entre els 70 infants que van assistir a les activitats durant el mes d’agost i als 150 que ho van fer durant el mes de juliol. Aquestes activitats destinades als infants s’han dut a terme a l’escola Mowgli, l’escola Rosa Sensat i el centre cívic Migjorn. Durant el període de les activitats, els participants han gaudit de diverses propostes lúdiques i aquàtiques, que han girat al voltant de la temàtica Conviu l’art.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, va valorar ahir la importància d’aquestes activitats: “Faciliten que els infants i els joves mantinguin els hàbits adquirits durant el curs escolar i activin la creativitat i el treball en equip.”

Per accedir a aquestes activitats socioeducatives que es fan durant l’estiu a Reus, tenen prioritat els infants amb famílies en situació de vulnerabilitat social. Les diverses propostes lúdiques que s’han realitzat han estat, entre d’altres, activitats aquàtiques a les piscines municipals i del Club Natació Reus Ploms, activitats de circ al Giny, el Centre de les Arts Gestuals i del Circ de Reus, i activitats hípiques a Mas Tallapedra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]