Societat

La bisbal / figueres

Fesol de l’ull ros, a la marca Producte de l’Empordà

Els productors de fesols de l’ull ros s’han adherit a la marca de garantia Productes de l’Empordà. Tres productors de l’Empordà s’han aliat amb els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà per potenciar-ne el conreu i el consum. Amb aquesta acció publicoprivada es pretén evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un actiu per potenciar el desenvolupament del territori i el sector primari. El fesol o monget de l’ull ros és una varietat tradicional de l’Empordà molt fàcil de cuinar però molt complexa de cultivar. El fesol de l’ull ros és el vuitè producte que s’adhereix a aquest distintiu de qualitat alimentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva