Salut

Una fira de Playmobil a Lloret per prendre consciència de l’autisme

L’associació Pas a Pas organitza una exposició i activitats paral·leles al voltant d’“una forma diferent de desenvolupament”

Amb la col·laboració de Riude&Clicks, l’associació Pas a Pas de Lloret de Mar va organitzar diumenge i ahir (Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme) la primera fira exposició de Playmobil. Hi va haver una desena de diorames a la sala d’exposicions de la biblioteca, una parada informativa i activitats com ara tallers, una xocolatada –ahir al matí– i dos castells inflables.

Els promotors van voler organitzar aquesta activitat per ajudar a prendre consciència que l’autisme no és una malaltia sinó que “és una forma de desenvolupament diferent”, tal com es podia veure en un vídeo anunci de la fira.

Recaptació

L’entrada per veure els clicks de la fira valia dos euros (a partir de 4 anys), i la recaptació va ser per a l’entitat organitzadora i els col·laboradors. Ahir es va llegir un manifest, i un dels assistents a la fira va ser l’alcalde, Jaume Dulsat (CiU).

Pas a Pas, que té una quarantena d’associats, va néixer l’any 2017 per iniciativa d’un grup de pares i mares amb l’objectiu de donar atenció personalitzada a les famílies i sensibilitzar el nostre entorn més proper sobre la realitat dels trastorns d’espectre autista (TEA).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia