Salut

L’hospital d’Olot inicia una campanya per fer visible la feina d’infermeria

S’ha adherit al moviment internacional Nursing Now i durant tot l’any farà accions divulgatives

El centre sanitari té 139 professionals en aquest àmbit

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’ha adherit a la campanya internacional Nursing Now, que té per objectiu reforçar el lideratge de les infermeres i llevadores i reivindicar la professió dins del sistema sanitari. Les competències del col·lectiu infermer són diverses i es volen fer visibles al llarg d’aquest 2020.

La prevenció i promoció de la salut, l’atenció i el suport a malalts en situacions específiques i complexes, la comunicació, el treball en equip, el compromís professional, la investigació i docència o la gestió, són algunes de les competències que durant aquest 2020 es treballaran a la fundació del centre sanitari comarcal de la Garrotxa. Ho farà una comissió interna formada per una dotzena d’infermeres del centre, que han preparat diferents activitats, sessions i formacions tant pels propis professionals com per la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer les múltiples tasques de la professió.

El tret de sortida serà aquest mes de gener amb una campanya informativa a través dels mitjans locals per explicar els diferents perfils professionals d’infermeres que hi ha a la Fundació, quines són les seves funcions i quina és la seva relació amb els usuaris.

Aquesta és una participació que s’allargarà mensualment durant el 2020. A partir d’aquí, l’últim divendres de cada mes s’informarà via xarxes socials i les eines de comunicació internes de la Fundació de la competència que es treballarà les properes setmanes.

Actualment a la Fundació Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa hi ha un total de 139 infermeres i llevadores, que suposa un 26,4% de la plantilla. D’aquestes 139, només 8 són homes, un 5,7%.

LES XIFRES

139
professionals
d’infermeria i llevadores hi ha a la plantilla de l’hospital olotí, un 26,4 per cent
8
integrants
del personal d’infermeria de l’hospital són homes, només el 5,7 per cent del total


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia