Salut

Campins: “A Vall d’Hebron hem omplert una segona planta de Covid en dos dies”

La cap d’epidemiologia de l’hospital assegura que la situació és “molt preocupant” i que els ingressos han augmentant un 20% en una setmana

“S’ha de conscienciar la població jove, que està molt relaxada”, reclama

La cap de Medicina Preventiva i d’Epidemiologia de l’Hospital Vall d’Hebron, Magda Campins, ha fet un crit d’alerta a la població, assegurant que la situació “és molt preocupant”. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Campins assegura que hi ha hagut un augment del 20% dels ingressos a l’hospital en només una setmana i que s’ha omplert una segona planta de Covid-19 en només dos dies.

“La situació s’esta descontrolant. Sobretot s’ha de conscienciar la població jove, que està molt relaxada”, ha alertat, assegurant que l’edat dels casos d’ingressos que hi ha ara ha variat respecte al març i ja no hi ha tanta gent gran.

“Els professionals de la salut estem fent un gran esforç, però el nombre de casos segueix augmentant. Som el primer país a Europa en taxa d’incidència”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia