Salut

Admeten a tràmit la denúncia contra la CSMS

El regidor d'En Lloret Sí se Puede Paulino Gracia va anar ahir a declarar als
jutjats de Blanes per la denúncia que va presentar fa uns mesos contra el president de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), Albert Fernández Terricabras. La denúncia ha estat admesa a tràmit pel jutjat número 6. Gracia s'hi personarà com a acusació particular.

El regidor de Lloret va decidir denunciar Fernández perquè en una reunió de l'octubre passat hauria demanat a membres de l'Ajuntament, incloent-hi l'alcalde, Jaume Dulsat (CDC), que el consistori fes de mediador entre el sociosanitari del poble i un resident en el centre. Segons Gracia, el CSMS volia que l'herència de l'avi fos per al consorci públic.

En la denúncia, Gracia exposa que s'estaria davant, almenys, “de la incitació a un delicte de coaccions, un altre d'apropiació indeguda per al consorci i d'administració deslleial”. Una quarantena de persones, incloent-hi els diputats Albano-Dante Fachín i Joan Giner, van donar suport a l'edil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia