Societat

Onze menors resulten ferits lleus en l’accident d’un autocar a Peratallada

El vehicle, amb 40 passatgers a bord, s’ha sortit de la via al quilòmetre 2 de la GI-651, al terme municipal de Forallac

Els ferits han estat traslladats a l’hospital de Palamós

Onze nens han resultat ferits lleus aquest divendres arran de l’accident que ha patit l’autocar on viatjaven a l’altura del nucli de Peratallada.

El vehicle s’ha sortit de la via al quilòmetre 2 de la GI-651, al terme municipal de Forallac (Baix Empordà), cap a tres quarts de tres de la tarda. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès onze menors amb ferides lleus i els ha traslladat a l’hospital de Palamós.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, a l’autocar hi viatjaven 40 persones, 36 escolars i 4 adults. La companyia ha demanat un altre autobús per fer el trasllat dels passatgers afectats, que estaven d’excursió a la zona. Els Bombers –que han treballat a l’accident amb quatre dotacions– i els Mossos han acompanyat els afectats fins al local social de Peratallada fins l’arribada del vehicle.

El sinistre ha provocat el tall de la carretera en tots dos sentits.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia