Societat

Societat

Barcelona acusarà els agressors d’un jove al metro

L’Ajuntament de Barcelona compareixerà com a acusació en el cas de l’agressió homòfoba que va patir dissabte un jove quan va baixar a l’estació del metro d’Urquinaona. El jove ha rebut nombroses mostres de suport a les xarxes socials. Així ho va assegurar a Efe el tinent d’alcalde de Drets de Ciutadania, Jaume Asens.

El cineasta J.A. Bayona, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, polítics, associacions, sindicats, activistes i persones anònimes han mostrat el seu suport al jove agredit al metro de Barcelona.

“Agressions com aquesta estan passant a prop de casa teva, sota idees que amenacen d’entrar en les nostres institucions. Molt bé pel noi que s’ha atrevit a denunciar-ho. És a les nostres mans mostrar-nos igual de valents i intentar amb tota la nostra força parar aquesta bogeria”, va assenyalar Bayona a Twitter.

El jove hauria rebut cops de peu a la cara quan sortia de l’estació de metro d’Urquinaona per part d’un grup de quatre agressors, dos dels quals van ser detinguts. Segons la víctima, els fets van tenir lloc a les sis del matí, quan es dirigia a treballar i un grup de “quatre nens” van començar a insultar-lo dins el vagó del metro. Malgrat que el jove va canviar de seient, els nois van continuar amenaçant-lo i el van seguir quan va baixar del metro. “No podem permetre ni normalitzar que agressions com aquesta passin a Barcelona”, va dir l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha mostrat el seu rebuig d’aquest atac ocorregut “en una ciutat que defensa i celebra la diversitat”. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, hi va afegir que el govern municipal està fent seguiment del cas per prestar suport a la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia