El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a L'Arboç

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 04540000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 303030293133
T. mínima (ºC) 192019191921
Vent 25 km/h S 15 km/h SO 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient una mica menys calorós

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i prims, més abundants a partir del vespre a l’extrem sud. Independentment, al principi i final del dia hi haurà intervals de núvols baixos en punts de la meitat sud del litoral i de la Depressió Central. També creixeran núvols d’evolució diürna en punts de muntanya que deixaran el cel localment mig ennuvolat. No es descarta algun ruixat feble i minso al final del dia en punts de l’extrem sud. La temperatura serà semblant o lleugerament més baixa.

La mar: Maror a la Costa Brava i de marejol a maror a la resta.

Demà: Durant la matinada la nuvolositat anirà en augment de sud a nord fins a quedar molt ennuvolat al migdia en conjunt. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar d’oest a est, i alhora creixeran nuvolades en zones de muntanya de la meitat nord i al massís del Port. Fins al migdia no es descarta alguna precipitació feble i aïllada a meitat oest. A partir de llavors s’esperen ruixats o xàfecs en punts de muntanya de la meitat nord i són possibles al massís del Port. Temperatura mínima més alta i màxima semblant.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET