Educació

educació

Campllong té a punt la llar d'infants i ja pensa en una escola de primària

L'escola bressol obrirà les portes d'aquí a vuit dies i disposarà de 30 places

El consistori vol cobrir en un futur les etapes escolars fins als dotze anys

El municipi de Campllong disposarà a partir d'aquest curs d'una llar d'infants. Ahir mateix els operaris afrontaven el tram final dels treballs, centrats a l'exterior de l'edifici (l'interior ja està llest, pel que fa a l'obra, i només falta instal·lar-hi el mobiliari). Si no hi ha res de nou, el centre obrirà les portes als infants el dia 5 del mes que ve.

Aquesta és una primera fase del que l'Ajuntament considera una necessitat per al municipi: oferir a les famílies places escolars fins a final de primària. Amb aquest propòsit, l'Ajuntament té a la seva disposició un terreny d'una hectàrea, aproximadament, al costat mateix de l'escola bressol, el pavelló i el local social, per iniciar els tràmits per a la construcció de l'escola. La idea de l'alcalde, Lluís Freixas, és que els nens que ara començaran a l'escola bressol puguin continuar els estudis de primària a Campllong. La llar d'infants té 30 places, de les quals 22 ja estan reservades. El consistori preveu que a finals del curs 2011/2012 s'ocuparan fins a 26 o 27 places. Aprofitant l'obra s'està fent també una ampliació del local social, amb la construcció d'una sala polivalent de 300 m² que millorarà l'acústica i les condicions de la que tenia l'Ajuntament, de 150 m². La sala serà damunt de l'escola bressol. També es traslladarà el restaurant del local social a sota la sala polivalent, i al lloc que fins ara ocupa el restaurant s'hi farà una botiga supermercat que promou l'Ajuntament. Al llarg de les setmanes vinents s'aprovarà el plec de clàusules per a la concessió d'aquest espai que ha de cobrir la falta d'establiments comercials de productes de primera necessitat que té el poble.

LA DATA

5.9.2011
Obrirà
les portes l'escola bressol de Campllong. Durant aquesta setmana s'enllestiran els darrers detalls.

Un 75% del cost el cobreixen les subvencions

L'ampliació del local social, amb la construcció de la sala polivalent, i l'escola bressol costaran 891.955,70 euros. El Departament d'Ensenyament destina a l'escola bressol 150.000 euros, i del Pla d'Obres i Serveis en surten 523.867,53. La resta, 218.088,17 euros, és l'aportació econòmica que hi fa l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Tornen les malalties victorianes

Londres

El romanticisme de l’espàrrec

Gavà
CRÒNICA

El futbol no s’acaba al minut 90

Olot

Un poemari que reflexiona sobre la vida i la poesia

Olot

Comença l’espectacle

Barcelona
VIDRERES

Tres grans illes de contenidors als accessos d’Aiguaviva Parc

VIDRERES
Equipaments

Reclamen a Collboni un casal d’avis als jardins de Pedralbes

Barcelona
Patrimoni

Jornades sobre el monestir de Sant Jeroni de la Vall d’Hebron

Barcelona
Urbanisme

Obre el primer tram d’un carril bici a la travessera de les Corts

Barcelona