Educació

maresme

Punset: “La vida és una equivocació i estem acostumats a menystenir-la”

L'advocat i divulgador científic inaugura a Pineda la segona edició dels cursos sobre intel·ligència emocional

Hi prenen part prop de 200 persones, la majoria provinents d'arreu de l'Estat

Pineda de Mar torna a ser l'escenari dels cursos d'estiu impartits per professionals del Laboratori d'Aprenentatge Social i Emocional (LASE) vinculats a la Fundació Eduardo Punset. El conegut i mediàtic divulgador científic, que viu en el municipi maresmenc, ha estat l'encarregat de presentar les jornades sobre intel·ligència emocional adreçades a professionals de l'educació i l'empresa. Punset ha remarcat i destacat la importància de les emocions davant la raó “perquè aquestes van existir molt abans en el cervell humà” i ha reclamat el lloc que els hi pertoca en una societat acostumada a menystenir tot allò que tingui a veure amb els sentiments i amb la intuïció. “Mai s'ha acceptat el paper de la gestió de les emocions, perquè han ocupat un segon pla i pràcticament no en sabem res de res”, ha dit Punset que ha afegit “la vida és una equivocació i estem acostumats a menystenir-la”. L'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor (PSC), ha precedit Punset en els parlaments i s'ha mostrat satisfet amb una proposta que repeteix al municipi i que s'engloba dins l'estratègia del govern local de Pineda de “donar ressò i capitalitat a la població”. Acompanyats a la taula presidencial també hi eren el diputat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Duputació, Josep Oliva i el conseller delegat de LASE, Francesc Guardans. Entre els professors que imparteixen les classes hi ha la filla d'Eduard Punset, la filòsofa i escriptora Elsa Punset.

El curs, que es du a terme entre avui i demà, està adreçat als professionals de l'educació i de l'empresa. Els inscrits, unes 200 persones, provenen majoritàriament d'arreu de l'Estat i de països com Brasil o Mèxic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós