Educació

Els comptes de la UdL creixen per veterinària

El pressupost del 2016 serà de 81,3 milions d'euros, un 1,29% més

El consell de govern de la Universitat de Lleida (UdL) va aprovar ahir per assentiment la proposta de pressupost de la institució per al 2016. Els comptes pugen fins als 81.351.395 euros, xifra que suposa un increment de l'1,29% respecte a l'actual exercici. El pressupost se sotmetrà demà a l'aprovació definitiva del consell social.

L'increment pressupostari obeeix a l'augment de la partida de personal per fer front a la contractació de docents per a la nova titulació de veterinària i per als estudis d'infermeria d'Igualada, vinculats a la UdL. També per l'augment salarial estipulat per a tot el personal.

Pel que fa a ingressos, es manté l'aportació de la Generalitat i els ingressos per matrícules, a més d'un lleuger increment de l'activitat en formació contínua i terceres llengües. Quant a les despeses, a part de l'àmbit de personal, també creix una mica per l'ajust d'algunes partides després d'anys de fortes retallades, i també per l'augment de les beques als estudiants, segons fonts de la UdL.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia