Societat

Sant Joan de Déu estrena vuit quiròfans amb alta tecnologia i concebuts per ser més confortables per a les famílies

L’Hospital duplica els metres quadrats dedicats a sales d’operacions que per primera vegada integren una ressonància magnètica, un TAC i un arc híbrid

S’han invertit 20 milions d’euros

A partir de la setmana vinent, l’Hospital Sant Joan de Déu posarà en marxa el nou bloc quirúrgic, un espai que amb 2.200 metres quadrats i que constarà de vuit sales d’operacions amb alta tecnologia integrada. Aquests, seran els primers quiròfans que integrin en un mateix espai una ressonància magnètica, un TAC i un arc híbrid que permetrà als professionals obtenir imatges en temps real i per tant, més precisió. A més, l’hospital també ha apostat per “humanitzar’’ el pas dels infants pels quiròfans i ha treballat l’espai perquè els pares puguin acompanyar el pacient fins a la sala de preparació quirúrgica, estar al seu costat fins que l’adormin i també al despertar-se.

El nou bloc ha suposat una inversió de 20 milions d’euros, 7 dels quals els ha assumit el CatSalut per a les obres. La resta prové de donacions de diverses fundacions i s’ha utilitzat per als equipaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]