Infraestructures i serveis

El GEiEG inicia el pla de millora integral de les instal·lacions

L’entitat engega a partir d’aquest mes d’agost un projecte de renovació i modernització de les instal·lacions de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç

El Grup Excursionista i Esportiu Gironí comença avui un important pla de millora i ampliació de les instal·lacions de Palau, Sant Narcís i Sant Ponç. El projecte inclou una desena d’actuacions en una aposta per fer un salt qualitatiu, que permetrà ampliar l’oferta actual de serveis i usos dels diferents espais i obrir noves oportunitats.

En aquest sentit, el president del GEiEG Francesc Cayuela assegura que “havíem de fer un pas endavant, modernitzant, reparant i ampliant les nostres instal·lacions i els serveis que oferim. És bàsic per mantenir tota l’activitat social i millorar l’atenció dels socis i sòcies actuals i dels que vindran, així com mantenir la dedicació a l’esport base i amateur”.

El president també reconeix que “igual que a la resta de clubs de Catalunya, la situació econòmica no és la més òptima però era el moment de fer una aposta clara decidida i fins i tot necessària, per mantenir i fins i tot fer créixer la massa social”. El pla de millores que s’inicien, inclou la construcció d’un nou camp de futbol de gespa artificial al complex del GEiEG de Palau i l’ampliació de la zona de llançaments ubicada a la mateixa instal·lació. Es farà una renovació integral de les dos sales de fitness de Sant Narcís i Sant Ponç i el gimnàs de Palau, destinat a les seccions, creant una nova estètica i funcionalitat dels espais, substituint tota la maquinària i materials de musculació per una de més moderna. També a Sant Narcís es condicionaran i arranjaran les pistes d’hoquei patins Thoro i d’handbol, sanejant, reparant i polint el terra i pintant les línies de joc. Finalment, a Sant Ponç es construiran dos noves pistes de pàdel i es renovaran quatre pistes de tennis substituint la superfície actual per una ràpida de característiques Green Set. Aquestes accions també s’acompanyaran d’una modernització dels serveis, augmentant la graella de serveis i reforçant la gestió tecnològica via online. “Alhora d’elaborar les actuacions que havíem de fer, hem valorat que les seccions puguin continuar fent esport en les millors condicions i els socis i sòcies que usen la resta de serveis, també disposin i gaudeixin de més i noves instal·lacions i més activitats” diu Cayuela.

En paral·lel a aquestes intervencions i durant aquest mes d’agost, també es realitzaran tasques de manteniment i neteja a la piscina coberta de 25 metres del Sant Ponç, treballs que posteriorment, al setembre també es faran a la piscina olímpica. Tot i que el gruix de les obres comença avui, fa mesos que la Comissió d’Instal·lacions està executant diverses actuacions, repintant els equipaments i col·locant nous tancaments que delimiten l’interior de les instal·lacions de Sant Ponç amb el riu Ter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]