Ciència

recerca

Catalunya supera Àustria i Finlàndia en producció científica

Catalunya supera, en producció científica, països com Àustria -per primera vegada-, Finlàndia o Noruega, segons l'últim informe elaborat per la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació (CIRI), presentat aquesta setmana al govern.

La producció científica catalana va assolir l'any 2008 la xifra de 14.918 documents publicats, amb un increment del 12,1% de mitjana anual des de l'any 2003 fins al 2008. Així, els treballs publicats pels científics de Catalunya ja representen el 26,1% del total publicat per científics de l'Estat espanyol.

L'informe indica que les àrees científiques més rellevants per a producció científica a Catalunya són: enginyeria, enginyeria química, química, ciències de la terra i de l'espai, ciències de la computació, matemàtiques, física i astronomia, ciències dels materials, medicina, agricultura i ciències biològiques i ambientals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.