Societat

camprodon

El poltre, a les Cuines de la Vall de Camprodon

L'associació Cuines de la Vall de Camprodon està duent a terme la Temporada Gastronòmica del Poltre als dotze establiments de restauració que integren el grup. Entre les diverses preparacions hi ha els plats més clàssics, com els cuinats a la brasa o els estofats, però també les elaboracions en cru, com el carpaccio o el tàrtar, els plats sorgits de la cuina al buit i els rostits amb salses que acaben de completar aquesta carn de primera qualitat. Les Cuines de la Vall de Camprodon aposten aquesta temporada per la formació i les noves tecnologies. En concret, han creat el bloc http://www.cuinesvalldecamprodon.blogspot.com. L'entitat ha participat en un tastet al mercat de la Concepció de Barcelona. Hi ha presentat una mousse de mató de la Moixa amb mel de Setcases.

J.c.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La primera Nit de la Comunicació de la Selva reuneix més de 100 persones

caldes de malavella
Infraestructures

Quatre detinguts pel robatori de coure que va col·lapsar Rodalies el dia de les eleccions del 12-M

barcelona
societat

Clam per a la millora de la convivència a la Mariola de Lleida

Lleida
societat

Aprovat el pla de prevenció de drogues i addiccions

L’Hospitalet de Llobregat
ciutat del vaticà

El papa anuncia la canonització del primer ‘sant mil·lennista’

barcelona
el pasteral

Comitè d’implantació del pla d’emergència de Susqueda i el Pasteral

el pasteral
SOCIETAT

Un projecte preserva 70 varietats d’hortalisses, 380 de fruiters i 22 de vinya al Sobirà

Sort
educació

Talls de trànsit per demnar zones pacificades a l’entorn de les escoles

barcelona
societat

L’estiu de la Copa Amèrica tindrà un reforç de 600 treballadors de vigilància i manteniment

barcelona