Societat

Una 50 d'”indignats” surt de Plaça Catalunya per anar caminant a la Puerta del Sol

En aquesta primera jornada arribaran a Esplugues de Llobregat i està previst que facin nit a Vallirana

Des del col·lectiu es diu que és un “acte simbòlic” que ha de demostrar que el moviment de protesta del 15-M continua viu

Una cinquantena dels denominats “indignats” ha sortit avui de Plaça Catalunya per dirigir-se a Madrid caminant i tornar a concentrar-se a La Plaça del Sol, on està previst que conflueixin manifestants de tot l'Estat.

S'espera que aquesta gran concentració d'”indignats” a Madrid sigui el 23 de juliol per donar temps als manifestants a anar a peu fins a la capital espanyola.

En aquesta primera jornada els “indignats” catalans arribaran a Esplugues de Llobregat i està previst que facin nit a Vallirana.

Des del col·lectiu es diu que aquesta marxa cap a Madrid és un “acte simbòlic” que ha de demostrar que el moviment de protesta del 15-M continua viu, malgrat que concentracions com la de Plaça Catalunya han perdut molta afluència.

Aquest diumenge a les cinc de la tarda hi haurà una nova assembleaa la Plaça de Catalunya de Barcelona per establir les noves estratègies del moviment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.