Societat

lloret de mar

Gastronomia del Peix de l'Art, tot el mes

Durant tot el mes d'octubre, Lloret de Mar ofereix la catorzena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Peix de l'Art, una cita anual consolidada en el calendari en què els restaurants i hotels donen a conèixer els productes de peix i marisc de la zona, sigui a través de receptes que recullen la rica tradició culinària de Lloret o amb plats innovadors. Les Jornades Gastronòmiques del Peix de l'Art també són un motiu per vincular gastronomia i tradició, i recordar l'antiga tirada a l'art, que durant molts anys es va practicar a la platja de Canyelles de Lloret. Enguany hi participen 24 establiments de restauració i hostaleria, quatre més que en l'edició anterior. Pel que fa als preus dels menús, oscil·len entre els 27 i els 79 euros. Cvetomir-Hrastev Cekov, president de l'Associació de Bars i Restaurants, destaca que s'ofereixen menús que s'adapten “a tot tipus de butxaques”, i el president del Gremi d'Hostaleria, Enric Dotras, considera que amb les jornades es dóna a conèixer Lloret per la seva bona cuina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia