Concert i trobada lingüística transfronterera a Arles

Aquest dissabte 14 de novembre el Centre Cultural Català del Vallespir organitza a Arles la seva quarta trobada de les parelles lingüístiques transfrontereres amb un concert de cant coral amb els conjunts Canta, Canta (Perpinyà) i La Flor de Maig (Ripoll).

El programa Parelles Lingüístiques Transfrontereres i Voluntaris per la Llengua iniciat oficialment a Figueres el març passat té unes 15 parelles transfrontereres (o sigui, entre 30 i 40 persones). Es tracta, a diferència de les parelles lingüístiques que es fan al Principat i que són destinades a ajudar els aprenents immigrats nouvinguts, de permetre a catalans de la Catalunya del Nord, i especialment del Vallespir, que tenen dificultats o poques ocasions de practicar la llengua catalana, de disposar de l'ajuda de figuerencs o empordanesos mitjançant trobades. Aquestes trobades es poden realitzar tant en parelles individuals com en trobades i actes col·lectius tal com ja se'n van organitzar els mesos anteriors a Sant Llorenç de Cerdans, per Sant Jordi o durant un minifestival d'havaneres l'agost passat.

El dia 20 de novembre el CNL de Figueres i el CCCV organitzen una presentació de Parelles Lingüístiques (nou curs, programa general i parelles transfrontereres) amb presentació de les noves parelles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Gael Rodríguez
Alcalde de Portbou per Sumem x Portbou (PSC)

“Podem dir que finalment Portbou té projecte”

Portbou

La regla, el tabú menstrual

Barcelona
educació

Torna la lluita al carrer i a l’aula

Barcelona
La crònica

Mutilats inesquinçables

MEDI AMBIENT

El Maresme farà el projecte per reomplir l’aqüífer de la Tordera

Mataró
SALUT

El programa per a la prevenció i l’abordatge de l’obesitat infantil es posa en marxa a 35 municipis

BARCELONA

La malaltia que callen

Barcelona
SOCIETAT

En Joan, en Musa i les cosidores, un exemple de la diversitat de Salt

salt

L’AMB impulsa un servei metropolità de moto elèctrica compartida

Barcelona