Societat

trànsit

accident

Un mort en l'accident de trànsit a prop del monestir de Montserrat

Cau un cotxe per un barranc de la carretera que uneix Monistrol amb el monestir de Montserrat

L'accident ha fet tallar el cremallera que comunica amb Montserrat

L'accident de trànsit que ha tingut lloc avui a la tarda a la carretera BP-1121, que uneix Monistrol (Bages) amb el monestir de Montserrat ha tingut un final tràgic. Un dels dos ocupants del vehicle ha resultat mor. Segons el conseller d'Interior es tracta d'una persona estrangera possiblement resident a Catalunya.

El cotxe circulava per la carretera baixant del monestir quan ha sortit de la via per causes que estan sent investigades i s'ha precipitat pel marge de la carretera a l'altura de Marganell (Bages), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La caiguda ha estat d'uns 200 metres i el vehicle ha acabat anant a parar a la xarxa de protecció que evita que pedres i branques caiguin a la via del cremallera. Un barranc molt abrupte i de difícil accés.

El conseller no ha pogut confirmar que al vehicle, un Audi A4 de lloguer, hi hagués una segona persona com s'ha dit durant tota la tarda. Sí ha afirmat amb rotunditat, en canvi, que a l'accident no hi ha hagut supervivents.

També ha explicat que un conductor que anava al darrere del cotxe accidentat ha vist com queia pel barranc i ha trucat els serveis d'emergència. La zona on ha quedat el vehicle ha obligat els Bombers ha enviar a la zona un helicòpter i efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), que són els primers que han arribat a l'indret de l'accident. Després han rebut l'assistència de fins a 14 dotacions terrestres.

La caiguda del cotxe ha arrossegat pedres i branques cap a la zona del cremallera. Els Bombers han demanat que s'apagués el corrent elèctric per poder treballar amb seguretat. Per aquest motiu, s'ha suspès la circulació del tren cremallera entre Monistrol Vila i Monestir. Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha habilitat un servei alternatiu per carretera.

Accident a Susqueda

Jané ha recordat que fa menys de 24 hores hi ha hagut un accident de característiques similars a la vora del pantà de Susqueda, en què han mort dues dones, una d'elles embarassada, i una nena d'un any. Al cotxe, amb capacitat per a cinc persones, n'hi viatjaven set, totes de la mateixa família, quatre d'elles menors d'edat. A banda de la nena morta d'un any, tres nenes més de 3, 8 i 10 anys van resultar ferides, una d'elles greu. El conductor, el pare de les nenes, va resultar ferit lleu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós