La Mancomunitat de la Safor obri una agència d'atenció als immigrants

La Mancomunitat de Municipis de La Safor compta des del passat 19 de novembre amb una agència AMICS, Agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social. El seu objectiu és facilitar al col·lectiu immigrant els serveis necessaris per a la seua integració.

Aquest tipus d'agències, impulsades des de la Conselleria d'Immigració i Ciutadania en col·laboració amb administracions locals, són oficines on les persones immigrants poden dirigir-se per a obtindre informació, orientació i assessorament en matèria administrativa. Actualment hi ha 59 al País Valencià i el seu horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de dilluns a dijous de 17 a 19 hores.

A més de les agències, s'ha creat el Portal de l'Immigrant (www.portaldelinmigrante.es), una ferramenta de l'Administració Autonòmica Valenciana mitjançant la qual les persones interessades poden obtindre informació actualitzada sobre educació, sanitat, allotjament i vivenda entre d'altres qüestions encaminades a la integració del col·lectiu immigrant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.