Societat

Actes de suport als refugiats, a Blanes

Entitats de la vila completen un lema reivindicatiu a la platja

La setmana de les Jornades Solidàries acaba avui

Entitats de la vila de Blanes van fer ahir a la tarda un dels actes més visuals de les Jornades Solidàries, que acabaran avui. Amb el lema reivindicatiu Obrim Fronteres?, les entitats van voler recordar que, “tot i que diguin que les volen obrir, la veritat és que no és cert”, va explicar una de les representants d'Acció Solidària Mediterrània, constituïda al novembre.

Acció Solidària Mediterrània és una de les organitzadores de la campanya de sensibilització a favor dels refugiats. També hi han participat activament l'Agrupació Escolta i Guia Pinya de Rosa, Els Diables, el Centre Excursionista de Blanes i Stop Mare Mortum. Ahir, a banda de la creació del lema a la platja, a la nit hi va haver concerts solidaris a la plaça dels Països Catalans i, al matí, una caminada.

Les jornades, que es tanquen avui a la nit, van començar diumenge quan tres membres de l'organització van recordar, amb la lectura d'un manifest, la situació que viu Síria des de fa cinc anys, i que ha provocat prop de quatre milions de persones desplaçades. Divendres hi va haver una videoconferència des de la biblioteca amb joves que són en camps de refugiats de Grècia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia