Societat

Vermut per incrementar les pernoctacions a Reus

Diversos agents s'uneixen per crear una ruta dedicada a aquesta beguda

L'agència Reus Promoció va presentat ahir la Ruta del Vermut de Reus, un nou paquet de productes turístics sobre un dels elements típics de la ciutat i amb una gran capacitat d'atracció de cara als visitants. La iniciativa neix de l'interès compartit entre l'ens i el sector hoteler per incrementar els temps de pernoctació dels turistes. Tot i que es tracta d'un projecte que ja feia temps que s'estava coent, no va ser fins ahir que es va presentar públicament. Amb tot, com va reconèixer la representant dels hotels de Reus, Fanny Batlle, els paquets encara no estan enllestits i s'espera que en un termini de deu dies a un mes estiguin a l'abast del públic.

Per a la creació d'aquesta nova proposta turística s'ha tingut la col·laboració de l'empresa Tourislab, i també la participació dels agents privats de la ciutat vinculats als vermuts: els productors de les marques del vermut de Reus, Cori, Iris, Miró, Rofes i Yzaguirre; els establiments vinculats al producte, com Cal Massó, el Museu del Vermut i Vermut Rofes; les empreses turístiques de la ciutat que fan visites guiades al voltant del vermut de Reus, Còdol Educació i Ans Educació, i les entitats que hi col·laboren, com ara Reusenques de Lletres.

Aquest projecte es finançarà amb l'aportació de la taxa turística de la Generalitat de Catalunya, la recaptació de l'impost sobre estades en establiments turístics de la capital del Baix Camp, que es calcula que se situa al voltant dels 25.000 euros anuals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia