Societat

Habitatge ja neteja el barri de Sabadell que té una plaga de xinxes

Retiren la brutícia del carrer i avui inspeccionaran tots els habitatges

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya, que gestiona els blocs de pisos de protecció oficial del barri de Merinals de Sabadell, ja ha començat aquesta setmana la neteja dels carrers de la zona per resoldre els problemes d’insalubritat que els veïns i l’Ajuntament van denunciar la setmana passada i que han causat, fins i tot, l’aparició d’una possible plaga de xinxes i de rates.

Dilluns van començar les tasques de neteja dels carrers i dels espais públics que envolten els pisos i avui està prevista la inspecció de tots els habitatges per corroborar i determinar l’abast de la infestació de xinxes i aplicar les mesures necessàries de forma immediata. Posteriorment a les mesures urgents, es continuarà amb d’altres de caire preventiu per assegurar el manteniment. El consistori manté contacte permanent amb l’Associació de Veïns Arrahona-Merinals per valorar l’eficàcia de les accions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia