Societat

Sopar de suport als projectes d’infància

Mas Marroch serà escenari de la celebració de l’acte ‘La màgia de la solidaritat’ el dijous 26 d’octubre, organitzat per Càritas

L’espai Mas Marroch, situat a Vilablareix i gestionat pel prestigiós equip d’El Celler de Can Roca, serà l’escenari de la vetllada La màgia de la solidaritat, organitzada per Càritas Diocesana de Girona, la nit del dijous 26 d’octubre a dos quarts de nou. L’acte té com a objectius prioritaris difondre els èxits i els reptes de l’acció social de l’entitat, ampliar la base social de socis i donants, i recaptar fons per als seus programes i projectes dedicats a les famílies amb infants que estan en risc d’exclusió social.

Segons l’última memòria de Càritas Diocesana de Girona, publicada aquest 2017, un 57% de les famílies ateses per l’entitat tenen fills menors a càrrec i un 13% de les persones ateses per l’entitat tenen menys de 18 anys. Gairebé un miler d’infants i joves van ser atesos pels serveis educatius de Càritas durant el darrer curs per garantir-los la igualtat d’oportunitats.

La màgia de solidaritat s’iniciarà amb una recepció i un aperitiu, seguits d’un sopar exclusiu amb el prestigiós segell dels germans Roca, acompanyat per un espectacle de màgia inspirat en els valors de la solidaritat, a través de David el Mag i Carles el Mag.

L’acte finalitzarà amb un sorteig extraordinari a benefici de Càritas i diverses sorpreses.

Convideu les vostres amistats a passar una nit molt especial i col·laborareu amb nosaltres perquè les persones en risc d’exclusió social puguin viure amb dignitat.

El preu del sopar és de 75 euros per cap. Tots els beneficis es destinaran al finançament dels programes i projectes de l’àmbit d’infància i família de l’entitat.

Si no pots assistir-hi però vols col·laborar amb Càritas, fes un donatiu. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb Càritas per correu electrònic a ([email protected]) o a través del telèfon 972 20 49 80. Cal recordar que els primers 150 euros donats (en el conjunt dels donatius com a contribuent) desgravaran un 75% en la declaració de la renda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia