Societat

La Fira de la Llet de Vilobí potencia l’espai de degustació de làctics

El Lletòrum es farà al pavelló i inclourà demostracions de cuina, xerrades i presentacions

El municipi de Vilobí d’Onyar celebra aquest cap de setmana la sisena edició de la Fira de la Llet, emmarcada dins la 30a festivitat de Sant Galderic. Dos dies dedicats al món lleter amb una cinquantena d’activitats programades per a totes les edats i que enguany vol potenciar l’espai de degustació de productes làctics. Així, l’espai Lletòrum, estrenat en l’edició passada, inclourà demostracions de cuina, xerrades sobre el consum de làctics i presentació de nous productes. A més, aquest any estarà situat dins el pavelló municipal. Els concursos de munyir a mà i de menjar flams, una exhibició de superenduro i el maridatge de vi amb formatges, són els plats forts de la programació, que també inclou la presentació del nou capgròs de la colla gegantera local. La fira serà també una ocasió especial per descobrir la cuina de Vilobí d’Onyar. En aquesta ocasió, sis restaurants del municipi oferiran durant el cap de setmana un menú especial amb motiu de la fira, amb la llet i els seus derivats com a productes destacats. Amb tot, s’espera superar els 15.000 visitants de les anteriors edicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

“Aquest any pot haver-hi al·lèrgics debutants”

Barcelona
societat

Rebregada a Colau pels “incompliments” del pla de barris

Un estudi alerta de l’excés de graus a les universitats

Barcelona

Projectaran imatges a la Vila Vella de Tossa

tossa de mar

Girona posarà llums de Nadal en 109 espais de la ciutat

girona

Consulta per regular la Inspecció d’Educació

Barcelona
societat

Denuncien un cas d’abusos de menor a menor a Lleida

Estació

Faran un jardí terapèutic en el Bernat Jaume de Figueres

FIGUERES