Societat

policial

El misteri de Susqueda

Detingut el presumpte autor del doble crim del pantà de Susqueda

Els Mossos el capturen aquest dilluns al matí a Santa Coloma de Farners

La policia està segura que la persona arrestada és l’assassí

Fonts properes a la investigació apunten que és un veí d’Anglès de 60 anys, que ja va ser condemnat fa 21 anys per matar la seva exdona

Els Mossos d’Esquadra han anunciat aquest dilluns la captura del presumpte assassí de dos joves l’agost passat al pantà de Susqueda. Es tracta d’un home de 60 anys veí d’Anglès.

El sospitós ha estat detingut aquest matí a Santa Coloma de Farners, segons ha anunciat la policia catalana. La Unitat de Desapareguts (DIC) investigava el cas des fa mig any.

Segons fonts policials citades per l’ACN, el detingut era coneixedor de la zona on es va produir el crim ja que viu a l’entorn del pantà i no tenia relació amb les víctimes ni amb l’entorn de les seves famílies. El suposat criminal ja va ser condemnat el 1997 per matar la seva exdona a trets a Anglès, segons han explicat a l’agència de notícies fonts properes a la investigació.

Els Mossos ho tenen clar

La policia catalana està convençuda que el detingut és l’autor del crim. L’intendent en cap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos, Antonio Rodríguez, ha explicat en una atenció als mitjans des de Santa Coloma de Farners que a falta que es provi judicialment, el detingut “és un presumpte autor del qual no tenim ni un sol dubte de l’autoria”. No obstant això, el comandament no ha volgut confirmar la identitat del sospitós, ja que el cas està sota secret d’actuacions. El portaveu policial s’ha limitat a reconèixer que l’home tenia “antecedents” i ja el coneixien per aquest motiu.

Rodríguez ha detallat que la detenció s’ha fet a la comissaria de Santa Coloma de comú acord amb el jutjat i la Fiscalia.

Els Mossos no descarten noves detencions per aquest cas, però tampoc les preveuen. Rodríguez ha indicat que a falta que es tanquin tots els serrells de la investigació, això podria passar si sorgís un imprevist.

Mig any de misteri

Els dos joves, una noia de Cabrils de 21 anys i un noi de d’Arenys de Munt de 23 van desaparèixer el 24 d’agost durant una excursió al pantà per navegar amb caiac. Un mes després van localitzar els cossos al mateix embassament. El cadàver del jove va ser localitzat surant a la superfície i portava una motxilla amb una pedra a dins. El de la noia ja estava fora de l’aigua i no portava cap llast, però els investigadors no van descartar que l’hagués perdut. També es va localitzar el caiac de la parella punxat i amb pedres a dins per intentar enfonsar-lo.

L’autòpsia va confirmar que la jove havia rebut un tret al cap.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

LA CRÒNICA

Les mestres que fan collir pedres

CRÒNICA

Defensors davant la burocràcia

Societat

L’Ajuntament de Badalona estudia ara com reobrir l’alberg municipal

Badalona
Teresa Prados
Portaveu de No esteu soles, en defensa de les víctimes d’agressió sexual

“Les víctimes senten que han provocat l’agressió sexual”

Badalona
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA