Societat

Maçanet crea l’àrea d’Igualtat de la Dona

En el marc dels actes del Dia Internacional de la Dona, que va tenir lloc dijous, l’Ajuntament de Maçanet de la Selva ha presentat oficialment l’àrea municipal d’Igualtat.

En l’acte, que va tenir lloc el dissabte 3 i que va tenir la presència de les associacions de Massanet, es va exposar la importància de la creació d’aquesta nova àrea. Hi van intervenir la regidora Maria Mengibar i el regidor Jose Mari Martínez, tots dos responsables de l’àrea, i l’alcalde, Josep Maria Ciurana, que va destacar que “amb la creació d’aquesta nova àrea es vol mostrar el ple suport de l’Ajuntament envers aquest dret fonamental”.

Així mateix, la sessió va tenir també la presència de representants de l’Institut Català de la Dona: la presidenta, Núria Balada, i la delegada de l’ens a la demarcació, Fina Saurí. La presidenta va voler manifestar que “la participació de totes les administracions públiques és absolutament necessària i imprescindible per millorar la situació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia