Societat

Casal d’estiu subvencionat a Cassà per a nens desfavorits

És la primera vegada que s’organitza i atén 35 infants de 6 a 13 anys que fan activitats lúdiques

L’Ajuntament de Cassà de la Selva subvenciona per primera vegada activitats lúdiques a l’estiu a 35 infants de 6 a 13 anys amb un entorn social i econòmic desfavorit. Tots ells participen en els casals d’estiu del centre diürn i el CREC, dos serveis extraescolars que s’ofereixen durant tot l’any per atendre infants i famílies amb necessitats socioeducatives especials.

Deu infants assisteixen als matins al casal d’estiu del centre diürn, on es fan activitats relacionades amb l’art, la cuina, els esports i el reforç escolar. Tots els participants són usuaris del centre, obert el primer trimestre d’aquest any, durant el curs. L’objectiu del casal d’estiu és promocionar les eines i les habilitats personals imprescindibles als infants i a les seves famílies per prevenir situacions de risc i atendre de manera contundent les seves necessitats socioeducatives. Per altra banda, 25 infants de 9 a 12 anys participen als matins en el casal del CREC, un servei que durant el curs ofereix reforç escolar després de l’horari lectiu i que, en el cas del casal d’estiu, organitza un projecte sobre l’ús de les xarxes socials i les noves tecnologies a Cassà.

La regidora d’Educació i Serveis Socials, Eva Sáez, va destacar que aquests casals d’estiu asseguren que els infants i les famílies que fan ús del servei durant el curs també se’n beneficiïn durant les vacances. Sáez hi va afegir que, a través de convenis amb els clubs esportius, també s’intenta que aquests infants participin també en la resta d’activitats esportives del poble.

LA FRASE

A través de convenis amb els clubs esportius intentem que aquests infants hi participin
Eva Sáez
REGIDORA D’EDUCACIÓ I SERVEIS SOCIALS DE CASSÀ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia